EVEN GEEN MAMA.

DÉ UNIEKE VERVOLGTRAINING OM DE ULTIEME MOEDER EN VROUW TE ZIJN. 

 

N

Dé volgende stap om echt de diepte in te gaan. Je veranderd 100% en je bent bereid om je hiervoor in te zetten.

N

Je weet wie je bent en waar je voor staat en handelt minder uit (oude) gewoontes.

N

Onrust is verleden tijd omdat jij weet waar die onrust vandaan komt.

N

In plaats van handvatten voor je kids, handvatten voor JOU hebben.

N

In het hier en nu ECHT kunnen genieten van je kids!

N

Eindelijk ME-TIME zonder dat eeuwige schuldgevoel naar je kids of partner toe.

N

Positiever in het leven staan omdat jij precies weet wat je met die negatieve gedachtens moet doen… of juist niet 😉

Moe Uitgeblust Onrustig

Moe, uitgeblust en onrustig?

Even geen mama is speciaal ontwikkeld voor als jij klaar bent voor de volgende stap. Voel je je moe, uitgeblust en onrustig? Dan gaan we daar NU echt verandering in brengen. 

Ik zeg altijd: het moederschap is een grote uitnodiging om jezelf te ontdekken en te onderzoeken. Standje automatische piloot is zo zonde. Pak zelf dat stuur vast en bepaal zelf je route en de bestemming. Kinderen zijn een spiegel, ze laten je dingen zien en voelen waarvan jij niet eens het bestaan van wist. Ik hoor moeders vaak zeggen: “Ik dacht dat ik veel geduldiger was” of “Waar die onrust ineens vandaan komt?”. Daarom is er niks mooiers om juist nu met kleine kinderen aan het werk te gaan met jezelf. Hierdoor krijg je fantastische inzichten en zul je merken zodra jij lekkerder in je vel zit dit effect heeft op je hele gezin. Meer rust, ruimte en meer begrip naar elkaar toe. 

Het kan dus echt anders!

Vergeet even de luiers, huilende baby’s, driftige peuters of meltdown’s NU is juist hét moment om jezelf op nummer 1 te zetten. 

Ik ben er voor je, samen gaan we het dit fantastische traject aan!

V

Stap 1 : Kies

Je neem de stap om voor jezelf te kiezen met mijn online programma! Je wilt anders en dat gaan we realiseren.

l

Stap 2 : WERK!

In 8 weken ga je intensief aan de slag met… Jezelf! Daarnaast hebben we 2 coach calls in week 4 en 8. 

Z

Stap 3 : Geniet

Na de online training is de basis gezet voor een nieuwe start. Blijf jezelf ontwikkelen en blijf bewust.

Deze training is speciaal voor jou

gemaakt door een expert in het moederschap

Je wilt het anders! Je wilt er met volle aandacht zijn voor je kinderen. Niet steeds bezig zijn met alles wat nog moet gebeuren of misschien gaat gebeuren. Je wilt af van dat onrustige gevoel van altijd maar iets moeten en het constant “AAN” gevoel.
Ik ben ervan overtuigd dat al onze oplossingen al in ons zitten. Alleen is het soms heel lastig om daar in je eentje bij te komen. Daar kom ik de hoek om zeilen 😉 Samen komen we erachter wat voor jouw werkt!

Je kiest voor dit programma omdat:

  • Je gaat beter aanvoelen wat het beste werkt  voor jou. 
  • Je kan jouw gedachten tackelen voordat ze met jou aan de haal gaan. 
  • Je weet wat je belangrijk vind in het leven en daardoor kan je dat weer doorgeven aan je kids. 
  • Je weet hoe jij je balans kan behouden in het moederschap.
  • Je weet hoe je een moeilijk gesprek zou kunnen openen naar je partner toe.
  • Je weet hoe je je grenzen moet bewaken.
  • Je weet wanneer je (op tijd) om hulp kan roepen.

 

Maximaal effect

Als jij je er voor 100% voor inzet heeft deze training een maximaal effect. Ja, dat durf ik te zeggen. Maar… dat werkt alleen als je echt die commitment hebt en echt de opdrachten gaat doen. Je zult veel pen en papier nodig hebben deze 8 weken. Het gaat allemaal niet vanzelf, je moet er echt zelf wat mee doen.

Overal te doen

De training kan je overal doen! Van de slaapkamer, tuin, speeltuin tot vakantie of koffietent aan toe. Jij bepaalt waar jij je fijn voelt en waar jij de opdrachten uit voert.

Terug kijken

Video’s en uitleg zo vaak als je wilt terug kijken of terug lezen. De training is 6 maanden voor jou beschikbaar.

Coach call

Zit je met vragen, wil je sparren, zoek je motivatie? Dat komt goed uit, want met ‘Even geen mama’ heb je maar liefst 2 coach calls. In week 4 en 8 bellen wij met elkaar. We gaan concrete acties maken voor jouw situatie en jouw doel. Hoe komen we van A naar B? En wat moet daarvoor zoal veranderen? Wat heb je daarvoor nodig? Met alleen gezellig koffie drinken en kletsen komen we er namelijk niet, hoe gezellig het ook is ;-). 

MAMA BLIJF JE ALTIJD

Als moeder ben je vaak bezig met alles en iedereen, maar vaak vergeten we onszelf. Dit is zo onwijs stom want jij bent diegene die de boel draaiend moet houden. Jij bent, samen met je partner, de persoon die de basis legt bij je kinderen en jij bent het voorbeeld. Je gaat over grenzen, neemt te veel hooi op je vork en durft geen hulp te vragen.

Is hulp vragen een vorm van zwakte?
Ik kan het moederschap dus niet aan?

NEE, Stop met deze gedachten!

Het moederschap is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik kan dat weten! Ik liep mezelf totaal voorbij, teveel hooi op mijn vork genomen, geen grenzen aangegeven en mezelf helemaal weg gecijferd. Dat was niet best… Als ik de foto’s terug kijk schrik ik van mezelf, ik was alleen maar een schim van wie ik werkelijk was. Op je tandvlees lopen maar te.. trots? ik weet niet of dat het juiste woord is… eerder te bang om hulp te vragen.

Want… dit hoorde toch gewoon bij het moederschap? En als ik hulp vroeg betekende dat toch dat ik het niet aankon?

Nee, stoere moeder. Dat is het niet. Dit zijn overtuigingen die je jezelf of onbewust door andere bent wijs gemaakt. Samen gaan we aan de slag, zorgen dat jij bewust bent van jezelf. Wat doe ik? Hoe doe ik het? Waarom doe ik het zo? Hoe ga ik het voortaan doen?

Ben jij klaar voor de volgende stap met mij?

 

Moe Uitgeblust Onrustig

“Even geen mama is een reis voor super Stoere Moeders!”

Moe Uitgeblust Onrustig

In mijn online academy

kom je eigenlijk in een modern opleidingscentrum. Je kunt inloggen op je eigen leeromgeving, en je kunt daar dan al je trainingen zien die je gekocht hebt. Je kunt zien waar je bent gebleven en dan gewoon doorgaan.

Je kunt de online training doen op je PC, Laptop, Tablet of Smartphone! Zo kan je op ieder moment de training volgen.

Voor “Even geen mama”

is het belangrijk om dit lekker in je eigen tempo te doen. Ik heb zelf tientallen online trainingen gevolgd bij andere onderneemsters en vond het bloedje irritant dat alles in een email stond, en een week later weer een email of een dag later. Gek werd ik ervan! Ik kon de video’s alleen maar openen door de email link. Ik heb dit speciaal ontwikkeld om juist DAT te voorkomen.

Even geen mama heb ik speciaal ontwikkeld voor jou!

Waarom zou ik een online programma kiezen i.p.v. 1 op 1 coaching?

Een online programma kun je volgen op je eigen tempo en wanneer jij zelf wilt. Je hoeft geen afspraak te maken met een coach, reistijd en reiskosten heb je niet en de drempel is minder groot om te gaan starten. 

Hoe lang ben ik bezig met alle opdrachten?

Het programma duurt 8 weken. De video’s duren ongeveer 10 minuten, meestal iets minder. Dit is zodat je niet al te veel tijd hoeft te besteden aan het kijken van de video’s. De opdrachten kan je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je weinig tijd? Dan maak je ze kort en krachtig. Heb je wat meer tijd? Ga er dan eens rustig voor zitten. Je hebt uiteindelijk 6 maanden de tijd, zoalng heb je toegang tot het programma. 

Hoelang heb ik toegang tot het programma?

Je krijgt van het moment van starten 6 maanden toegang tot dit programma. 

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, het bedrag moet in een keer worden voldaan. Mocht jij toch heel graag mee willen doen en lukt het je niet om een of andere reden om in een keer te betalen? Stuur mij dan even een mail, dan kijken we wat we kunnen regelen. 

Ik heb twijfels over het programma

Als je twijfelt of vragen hebt kun je hierover altijd contact met mij opnemen, dan kunnen we bespreken of het bij je past en waar je nog vragen over hebt. 

Hoe kan ik jou vragen stellen?

Als je vragen hebt over het programma kun je mij altijd mailen naar info@anouskavantol.nl

Voor inhoudelijke vragen over opdrachten, lesstof of eigen situaties heb je tijdens het gehele programma kans om mij te mailen en er zit in het programma in week 4 en week 8 een coach call van 45 minuten. Zo hoef je het echt niet alleen te doen.

EBOOK

GRATIS E-BOOK

Ontdek hoe je:

🌟Minder twijfels krijgt over jouw aanpak van het moederschap.
🌟Meer kan gaan genieten van je kids.
🌟Meer verbinding maakt met jezelf waardoor je er beter kan zijn voor je kids.

Download hem nu helemaal gratis. Inclusief tips, opdrachten en invul sheets!

Gelukt! Het e-book komt nu jouw kant op.