Worstel jij ook met het moederschap?

Even (geen) mama groepscoaching

Start nu in maart voor een actie prijs van 100 euro i.p.v. 135 euro per maand!
Als je in 1 termijn betaalt, kost het je maar 200 euro voor het gehele traject!

Het Even (geen) mama traject is voor moeders die worstelen met het moederschap en behoeften hebben aan meer dieptegang in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en een gezonde levensstijl. Denk aan meer balans, energie, positiviteit en (weer) genieten van jouw leven!

Ik weet als geen ander hoe pittig het moederschap is. Je kan gerust zeggen; ervaringsdeskundige! Met mijn ervaring als verpleegkundige weet ik hoe belangrijk je mindset is als je niet lekker in je vel zit, een gezonde levensstijl (wat niet alleen op je eten let inhoud) en gesprekken voeren zijn. Daarbij heb ik tijdens mijn opleiding Life coach mooie tools geleerd hoe je je mind kan trainen.

Al met al , bij mij kan je terecht als je het even niet meer weet hoe je zelf verder moet.
Je wordt soms geleefd als moeder, gaat door op de automatische piloot, totaal in disbalans totdat je op een gegeven moment “wakker”  word geschud. Soms door een periode van overspannen zijn, misschien zelfs wel burn-out, soms door een eyeopener of misschien wel door een geliefde om je heen.

na dit traject...

 • weet je hoe jij de rust moet bewaren
 • weet je hoe je eigen tijd kan creëren om die leuke moeder te zijn EN te blijven
 • weet je waar jij energie van krijgt
 • weet je waar jouw kwaliteiten zitten
 • weet je wat je wilt
 • heb je een doel hebt waar jij aan kan werken

spoken deze gedachtes wel eens door je hoofd?

 • is dit het nou?
 • waarom voel ik constant die onrust?
 • word ik hier gelukkig van?
 • ben ik de enigste die dit voelt?
 • waarom heb ik vaak een schuldgevoel tegenover mijn kinderen?
 • is het moederschap wel voor mij weg gelegd?

Ik heb ze ook gehad, allemaal. Maar als ik nou zeg dat je hier aan kan werken?!
JA, echt waar.

Zeg maar dag tegen je automatische piloot en pak zelf het stuur maar vast.

Het is tijd om zelf het heft in handen te nemen.
Samen met mij en andere moeders met deze gedachten, gaan we aan de slag! Praktische opdrachten, in nuchtere taal uitleg , goede gesprekken en eyeopeners.

Belangrijke informatie: 
De data zijn 2/3 , 16/3 ,  30/3 , 13/4 , 20/4 , 4/5 en 18/ 5  is de afsluiting.
Het is van 10:00 tot 11:00.
Locatie: Alkmaar 

Even (geen) mama groepscoaching

135/ maand
 • Start in maart
 • kleine groep van 6-10 mama’s
 • hele traject duurt 3 maanden
 • 6 bijeenkomsten van 1 uur
 • tussendoor kan je al je vragen stellen via mail of whatsapp. Binnen 24 uur kan je van mij antwoord verwachten.
 • de diepte in op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, balans en gezonde levensstijl.
 • elke bijeenkomst komt een ander onderwerp aan bod
 • mogelijkheid bestaat om in 1 keer te betalen waarbij je korting krijgt
Klik hier om je aan te melden

Bel mij!